Sa duhet të qëndrojnë vezët e ziera në frigorifer?

Vezët janë shumë të shijshme dhe të rëndësishme për shëndetin pasi përmbajnë proteina dhe një numër të madh vitaminash e mineralesh. Vezët mund të gatuhen në shumë mënyra,nga të cilat varet edhe tret...