“Shpërblim ka në shërbimin ndaj çdo krijese”

Ndërsa një burrë ishte duke ecur, e mori etja, prandaj zbriti në një pus dhe piu ujë në të. Kur doli jashtë, pa një qen që po gulçonte duke ngrënë dheun për shkak të etjes së madhe. Burri tha me vete...

Studim: Prania e një qeni na bën më pak melankolikë

Qeni nuk është vetëm miku më i mirë i njeriut, por ai ndihmon për të kaluar momente jo të mira në jetë. Një studim i ri ka zbuluar një formë për ta reduktuar ndjenjën e mallit me anë të një qeni. Hul...