Lëng qepe kundër rënies së flokëve

Për të shmangur rënien e flokëve ju vjen në ndihmë qepa e kuqe. Një nga mënyrat natyrale për të limituar rënien e flokëve është lëngu i qepës, i cili zhduk edhe zbokthin, infeksionet mykotike dhe tha...