Qepujkat “e vogla”, por me vlera të mëdha

Të gjithë i njohim qepujkat. Ndoshta për secilin prej nesh deri më sot ato nuk përbëjnë asnjë ndryshim nga si simotrat e  tyre; qepët dhe hudhrat. Mirëpo  kërkimet e fundit  kanë dalë në përfundimin ...