Ushqimet që e luftojnë aneminë

Anemia prek miliona njerëz ku shumica janë femra. Anemia shfaqet kur numri i rruazave të kuqe të gjakut është shumë i ulët dhe niveli i hemoglobinës në gjak bie poshtë normales. Hekuri dhe proteinat ...

Është koha e qershive, konsumojini sa më shumë

Qershia është një frut shumë i shijshëm dhe në Shqipëri gjendet me shumicë. Sezoni i vjeljes së saj ka nisur dhe zgjat deri në fund të korrikut. Ato kanë kolesterol të ulët dhe janë një burim i vitam...