Një e qeshur…

E qeshura eliminon stresin. Një njeri i stresuar apo i lodhur dallohet nga fytyra. Kur jeni të stresuar provoni të qeshni dhe stresi do të zhduket. E qeshura bën që trupi të çlirojë endorfinat, ilaç ...