Kjo ndodh kur babi kujdeset për fëmijët

Ky është një koleksion fotosh për të qeshur me protagonistë baballarët dhe fëmijët e vegjël. Të lësh babain vetëm në shtëpi me fëmijën e vogël është e sigurtë që do të çojë në ide shumë qesharake. Ky...