Kujdes shëndetin mendor, ka ardhur pranvera!

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim  me mjeken psikiatre Arjana Rreli. Jemi në ditët e para të pranverës, e nga pas kemi lënë ditë të ngarkuara emocionalisht dhe mendërisht. Çfarë aktivitetes...

Lapsi qetëson dhimbjen e kokës

Shpeshherë na dhemb koka, gjë e cila shkaktohet nga stresi, ankthi, lodhja apo përjetime të ndryshme emocionale. Në vend që të përdoren ilaçe të cilat sjellin dhe dëme të tjera anësore, disa ekspertë...