Ky është avioni luftarak më i shtrenjtë në botë

Avioni më i shtrenjtë në botë, B-2 Spirit kushton gati 2.4 miliardë dollarë. Pas tij i dyti në radhë është F-22 Raptor dhe kushton 350 milionë dollarë.  B-2 Spirit u porosit nga ushtria amerikane në ...