Visare Shqiptare – Panairi Mesdhetar i Turizmit

Në studion e “Visare Shqiptare” ishim me gazetaren e turizmit Flora Xhemani Baba për të folur mbi Panairin Mesdhetar të Turizmit, i pari i këtij lloji në vendin tonë. Çfarë ndodhi në këtë...

Së shpejti telefonata pa roaming në rajon

Qytetarët e rajonit të Ballkanit ashtu sikundër shumë shpejt qytetarët e BE-së mund të kominikojnë me njëri tjetrin pa tarifa roaming. Këshilli i bashkëpunimit rajonal  mbështet nismën për një platfo...

Inflacion i ulët për rajonin e Ballkanit

  Vendet e rajonit po përballen me çmime të ulëta dhe rrezikun e deflacionit. Shumica e rajonit po përjeton inflacion në nivele të ulëta dhe disa kanë rënie të konsumit në shifra negative. Të dh...