Ndotja e mjedisit i kalon policisë së shtetit

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar në prezantimin e nismës për pastrimin e territorit se aksioni do të jetë afatgjatë, ndërsa do të ketë disa ristrukturime. Ai e cilësoi si turp kombëtar gjendjen e k...

Mësuesit, 35% rritje për pagat minimale

Gjatë një takimi me mësues në qytetin e Beratit, kryeministri Edi Rama konfirmoi rritje e pagave me 10% dhe shoti se kjo rritje do të jetë më e lartë për rrogat pranë fashës minimale, duke arritur në...