Ujite bahçen e Jusufit!

U bënë disa orë që ecte. Ishte lodhur shumë. Dielli ishte në pikun e tij dhe lëshonte gjithë bujari nxehtësinë e rrezeve tij. Ai po kërkontë një vend me hije, që të pushonte, se kishte ende rrugë të ...