Lulja e ‘mirënjohjes’, ikona e re e facebook

Facebook shton një tjetër reagim. Nëse me parë thjesht mund të klikoje “Pëlqej”, me shenjën me gishtin e madh lart, filloi dhe ndarja e reagimeve me emoji, ku mund të shprehje keqardhje, habi, inat t...