Receta – Lëng kockash me perime

Përbërësit 1kg kocka vici ose pule 1 karrotë te madhe te qëruar dhe te prere 2 kërcej seleni te prere ne kubike 1 qepe mesatare te verdhe te prere ne copa te mëdha 2 gjethe te mëdha dafine 10 dege ma...