Manjani: Presim hapjen e negociatave nga KE

Qeveria shqiptare është optimiste për marrjen së shpejti të rekomandimit për hapjen e negociatave nga Komisioni Europian. Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, tha se reforma në drejtësi dhe ligji i p...

Vetingu,ja tre etapat e skanimit të gjyqtarëve

Pas miratimit edhe të 7 ligjeve të tjera që do ti hapin rrugë zbatimit të ndryshimeve kushtetuese që u miratuan orët e para të datës 22 korrik, zbulohen tre hapat në të cilën do të skanohen Prokurorë...