Koncesionet , 83 mijë euro për regjistrin elektronik

Qeveria do të kalojë në sitë të gjitha koncensionet. Verifikimi i të gjitha kontratave koncensionare dhe niveli i zhvillimit të tyre është shpallur prioritet për këtë vit nga Ministria e Zhvillimit E...