Mbyllen regjistrimet në universitete, 3200 kuota bosh

Regjistrimet për në universitetet publike dhe private përfunduan zyrtarisht, ndërsa Ministria e Arsimit njofton se i gjithë procesi bëri të mundur regjistrimin e rreth 23 mijë kandidatëve që u shpërn...