Peisazhet që ofrojnë qetësi për sytë dhe zemrën…

‘Vala’, Arizonë, SHBA ‘Vala’ është gur ranor në SHBA në kufirin e Arizonës dhe Utah-s. Ky vend është i njohur për shkak të formave shumëngjyrëshe. Parku ‘Hitachi’, Japoni Ky park gjendet në lindje të...

Noti, një nga sportet më të mira për trupin

  Sportet për të mbajtur trupin në formë janë të shumtë. Meqenësë jemi akoma në ditët e nxehta të verës një nga sportet e rekomanduara është noti. Noti, përveçse është një sport i sigurtë në for...