Bushati: Çështja çame nuk zgjidhet me kërcënime

Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati, ka qetësuar tonet e replikave të ditëve të fundit mes Shqipërisë dhe Greqisë duke bërë thirrje për shmangien e konflikteve dhe ruajtjen e fqinjësisë së mirë. Përme...

Trepça, replikat Rama – Vuçiç në Forumin e Sigurisë

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ai i Serbisë Aleksandër Vuçiç kanë shkëmbyer disa replica gjatë Forumit të Sigurisë për “të ardhmen e marrëdhënieve shqiptaro-serbe”. Mes çështjeve që ngjallën ...

Varret greke, kthehen replikat në Kuvend

Në Kuvend u rikthyen replikat për çështjen e varreve greke, pasi PDIU-ja sërish kundërshtoi marrëveshjen e 2009-ës për kërkimin e varreve të ushtarëve grekë në vendin tonë. Ministria e Jashtme është ...