Moti, e enjte 30 nëntor 2017

Vranësira dhe shira të dendur dominojnë zonat Veriore ndërsa reshje më të pakta do të ketë në Qendër dhe Jug të territorit. Gjatë mesditës dhe pasdites shirat intensifikohen në Veri dhe Qendër dhe gr...

Rikthehen përmbytjet në zonën e Nënshkodrës

Rreth 250 ha tokë bujqësore janë përmbytur në fshatin Goricë, të njësisë administrative Ana e Malit si pasojë e reshjeve të dendura gjatë mbrëmjes dhe ditës së sotëm. Deri tani raportohet se përmbytj...