Portreti 400-vjeçar i Shekspirit pritet të restaurohet

Për herë të parë pas 400 vitesh nga krijimi portreti i Shekspirit pritet t’i nënshtrohet një proçesi rigoroz pastrimi  dhe që mund të ndërhyjë dhe në detajet më dalluese të tij. Sipas informacioneve ...