Vjeshta “pikturon” Thethin…

Përsëri Thethi edhe në këtë stinë befason me natyrën e tij ekspresive. Të udhëtosh në Theth këto ditë mesvjeshte është një mrekulli. Lugina është e përflakur nga ngjyrat e saj dhe vizitorë të shumtë ...