Projekti i parkimeve me pagesë, për rezidentët falas

Në akset kryesore të Tiranës, të përfshira në hartën e parkimeve me pagesë po vendoset infrastruktura dhe sinjalistika për këtë projekt. Drejtuesit e automjeteve do të paguajnë 100 lekë për një orë q...