Kujdes qarkullimin në Rrugën e Kombit

Rikthehet bora në Rrugën e Kombit. Në segmentin Tuneli i Kalimashit-Fushë Dukagjin kompania mirëmbajtëse ka ndërhyrë me 4 borëpastruese për pastrimin e trasesë së rrugës dhe hedhjen e kripës. Policia...