Shengen në rrezik, 2 muaj kohë për zgjidhje

Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk paralajmëroi se Bashkimi Evropian nuk ka më shumë se dy muaj kohë për të zgjidhur krizën e emigrantëve dhe për të shpëtuar zonën e lëvizjes së lirë, Sheng...