Buxheti 2017, pagat rriten sipas meritës

Strategjia për reformën në administratën publike për vitin 2017 planifikon rritjen e pagave në mënyrë të diferencuar dhe jo në bllok. Rreth 110 mijë punonjës të administrates do të përfitojnë rritje ...