Studentja daneze realizon puzzle-in më të madh në botë

Një studente daneze në rrjetin Reddit si ‘’manne0708’’ ka arritur të realizojë puzzle-in më të madh në botë me përmasa 6.80 metra dhe 1.92 metra. Ajo arriti të bashkoi 40,320 pjesë formuese, nga sken...

Ksamil, drejt fundit projekti i rrjetit të kanalizimeve

Ksamili po pajiset me rrjet të ri të kanalizimeve, i cili do të përmirësojë situatën në këtë zonë turistike duke ulur ndotjen e ujërave të bregdetit. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Sokol...