Edhe lavatriçja ka hiletë e veta…kujdes me të!

Disa sekrete “magjike” për larjen e rrobave në lavatriçe. Mbusheni lavatricen deri ne 80% pasi nuk do te laje mire nese e mbushni plot e perplot. Neqoftese ju i thani rrobat ne lavatrice fusni brenda...

Kujdes,mos i vishni rrobat e reja pa i larë

Një vëzhgim i kryer ka arritur në përfundimin që nuk është mirë t’i vishni rrobat e reja pa i larë fillimisht ato. Philip Tierno, Ph.D dhe drejtori i Institutit të Mikrologjisë dhe Imunitetit n...

Sekreti që ju fal bardhësi te rrobat

Mbajta e rrobave të bardha pas çdo larje është një nga synimet e çdo amvise të mirë. Mjafton që të keni 5 kokrra aspirinë, të cilat pasi t’i keni shtypur në trajtë pluhuri duhet t’i shtoni në një enë...

Pesë gabimet që bëjmë gjatë larjes së rrobave

Që rrobat të jenë të rregullta e të pastra nuk mjafton vetëm t’i fusni në lavatriçe. Gjatë procesit të larjes ndodh që mund të bëni gabime të ndryshme. Duke filluar që nga përzierja e rrobave, gradim...