Mësuesit, 35% rritje për pagat minimale

Gjatë një takimi me mësues në qytetin e Beratit, kryeministri Edi Rama konfirmoi rritje e pagave me 10% dhe shoti se kjo rritje do të jetë më e lartë për rrogat pranë fashës minimale, duke arritur në...