Rruga e Kombit, koncesioni në fund të qershorit

Në fund të muajit qershor pritet të vendoset fati i koncensionit të mirëmbajtjes së Rrugës së Kombit. Burime zyrtare të Ministrisë së Transportit dhe Industrisë bëjnë të ditur se vendimi përfundimtar...

Kujdes qarkullimin në Rrugën e Kombit

Rikthehet bora në Rrugën e Kombit. Në segmentin Tuneli i Kalimashit-Fushë Dukagjin kompania mirëmbajtëse ka ndërhyrë me 4 borëpastruese për pastrimin e trasesë së rrugës dhe hedhjen e kripës. Policia...