Dërgimi i salavateve

I Dërguari i Allahut është prijësi i njerëzimit dhe dita e xhuma (e premtja) është dita më e mirë e javës. Të dërguarit sa më tepër salavate mbi Pejgamberin (alejhi selam) gjatë kësaj dite ka shpërbl...