Selfie që mund të transformohet në vizatim

Falë një roboti të vogël, një selfie mund të transformohet në vizatim. Roboti Ioio është i aftë të realizojë një skicë me laps, duke nisur nga një foto e çdo personi.Ai ka një formë trekëndore, dhe ë...