Gjumi i keq, rrezik për sëmundjet e zemrës

Studimet e fundit thonë se të rriturit e moshës 18-64 vjeç duhet të flenë rreth 7-9 orë gjumë natën, ndërsa personat mbi 65 vjeç 7-8 orë gjumë. Çrregullusia e gjumit ndikon në shëndet dhe mirëqenie. ...