Varësia nga teknologjia, sëmundja e së ardhmes

Varësia nga teknologjia, nga interneti dhe smartphone, janë sëmundjet mendore që do të jenë më të përhapura në dhjetëvjeçarin e ardhshëm në nivel botëror. Kështu bën të ditur një raporti i Kongresit ...