Amazon Go, supermarketi pa staf dhe kasierë

Amazon çeli supermarketin e saj të parë pa staf dhe kasierë.  “Amazon Go”, që gjendet në Seattle, është testuar nga punonjësit e kompanisë përgjatë gjithë vitit të kaluar e tani, duket ishte gati për...

iPhone 8 do të njohë fytyrën e përdoruesit

Burime nga Cowen and Company thotë se smartphone i Apple për këtë 10-vjetor mund të njohë fytyrën e përdoruesit. Thuhet se do të ketë një model 5.8 inç, e kompletuar me një ekran OLED të lakuar në an...

Kompjuterat e së ardhmes pritet të kenë shqisa

Koorporata IBM çdo vit zgjedh pesë nga teknologjitë e reja të cilat mendon se do të arrijnë të ndryshojnë të ardhmen. Këtë vit këtë vit lista e IBM-ve përmban pajisje që do të zotërojnë aftësi të shq...

Ky është aplikacioni që paralajmëron shoferët

Shumë shpejt shoferët e Manhattan, San Francisco do të kenë aplikacionin që i lajmëron shoferët  për ndonjë rrezik të mundshëm në rrugë. Nexar Ltd parandalon përplasjet para se të ndodhin. Ky aplikac...

iPhone 7 me një të veçantë të padëgjuar

  Gjenerata e ardhshme e iPhone pritet që t’ju lejojë t’i kontrolloni aplikacionet dhe të shkruani pa e prekur fare celularin. Gjiganti kalifornian i teknologjisë ka aplikuar për një patentë e c...