Bruksel, mbahet takimi i dytë i dialogut Kosovë-Serbi

Presidentët dhe kryeministrat e Kosovës dhe Serbisë do të takohen sot në Bruksel për të diskutuar çështje me rëndësi të dialogut dypalësh. Takimi do të mbahet me praninë dhe ndërmjetësimin e Përfaqës...

Serbi, 150 emigrantë në grevë urie

Rreth 150 emigrantë, shumica nga Afganistani e Pakistani kanë hyrë në grevë urie në një fushë serbe në kufi me Hungarinë me kërkesën që t’iu lejohet kalimi në Bashkimin Europian. Grupi fillimisht num...

I ftohti, emigrantët në një luftë jetë a vdekje

Qindra fëmijë udhëtojnë në det e tokë nën temperatura që kanë shënuar maksimumin e tyre në rrugën drejt vendeve të sigurta. Janë fëmijët ata që po vuajnë pasojat më të mëdha të krizës së klandestinëv...