DW: Vuk Jeremiq – favoriti pa shanse

Shumëkush mendon se në postin e Sekretarit të Përgjithshëm të OKB duhet të emërohet një personalitet i fuqishëm. Këtu përshtatet mirë edhe serbi Vuk Jeremiq. Por ai llogaritet si nacionalist dhe pa m...