Si ta kaloni kohën e provimeve me sukses dhe pa stres?

Koha e provimeve është një nga periudhat më të vështira për të rinjtë. Eshtë  një kohë që shpeshherë shoqërohet edhe me stress, ndaj për t’ju ardhur në ndihmë më poshtë do të gjeni 5 këshilla sesi ta...

Tastiera e kompjuterit, burim virusesh

  Viruset nuk vinë vetëm në sezonin gripit, në të njëjtën kohë mund t’i marrim në autobus, makinë, market si dhe nga tastiera e kompjuterit. Një studim thotë qe tastiera apo kompjuteri juaj është 20 ...