Shega, fruti i Xhennetit!

Në Kur’anin Famëlartë, Allahu ka përmendur disa fruta dhe produkte ushqimore, për të cilat studiuesit e fushës së mjekësisë kanë bërë zbulime shumë të rëndësishme.  Shega, ky frut çudibërës, pë...

Kristalet e kuqe të shegës, mrekulli për shëndetin!

Vjeshta përveç spektaklit të ngjyrave të ofron edhe shumë fruta. Në mesin e tyre janë edhe shegët, të cilat konsiderohen si mjaft të shijshme. Shegët na vijnë me tre shije, të ëmbla, tharta dhe jo sh...