Muzika kundër stresit, ja ndikimi në shëndetin tonë

Mbani vesh, studiuesit janë duke vlerësuar rolin e muzikës në kulturën mjekësore,  se si muzika mund të përmirësojë shëndetin dhe mirëqenien tonë. Në veçanti, kërkuesit po shikojnë për zbatimin në sh...

Gabimet që bëjmë gjatë dimrit

Dimri është një periudhë delikate për shëndetin, e ndodh që të neglizhojmë disa gjëra që në fakt duhen patur kujdes. Mbështeteni në vitaminën C: Shumica e njerëzve e bazojnë në agrume furnizimin shte...

Erëzat, një aleat i çmuar kundër të ftohtit

Erëzat janë një aleat i çmuar i shëndetit për të forcuar sistemin tonë imunitar. Në këto ditë të ftohta të dimrit, do të ishte mirë t’i kishit në kuzhinën tuaj. Speci kuq djegës Kur jemi të ftohur dh...