Kujdes shëndetin mendor, ka ardhur pranvera!

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim  me mjeken psikiatre Arjana Rreli. Jemi në ditët e para të pranverës, e nga pas kemi lënë ditë të ngarkuara emocionalisht dhe mendërisht. Çfarë aktivitetes...

10 Tetori, Dita Botërore e Shëndetit Mendor

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka përcaktuar 10 tetorin e çdo viti si Ditën Botërore të Shëndetit Mendor, si një mundësi për të rritur ndërgjegjësimin për çështjet e shëndetit mendor dhe përpjekj...

Dita e shëndetit mendor

10 tetori shënon “Ditën Botërore të Shëndetit Mendor” E caktuar nga Organizata Botërore e Shëndetsisë me shtrirje në 150 vende të botës. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, rreth ...

Kalendari historik, 10 tetor

10 Tetori është dita e 283-të e kalendarit gregorian (dita e 284-t në vitin e brishtë) – deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 83 ditë. 680 – Në Betejën e Qerbelasë, Hysein bin Ali, nipi i Profetit ...