3 bimët aromatike dhe freskuese të verës

  Vera është një nga stinët ku vapa kërkon disa metoda për t’u freskuar. Në natyrë ndodhen disa bimë të cilat përveç aromës që kanë arrijnë edhe t’ju freskojnë gjatë verës. Eshtë e nevojshme të ...