Ushtrime të thjeshta për të qetësuar sytë

Ushtrimi i syve është një nga gjërat e thjeshta të cilën shumë pak njerëz e bëjnë, por që ndihmon shumë për të pasur një shikim të mirë. Ushtrime për të qetësuar sytë 1.Mbyllni sytë dhe relaksohuni. ...

Shikimi juaj përmirësohet me këto ushqime

Shikimi përbën një nga shqisat kryesore të njeriut. Nëse nuk e keni ditur deri tani mësoni se edhe ushqimet ndikojnë në mprehtësinë e syve. Për të patur sy sa më të shëndetshëm është mirë të konsumon...