Studim: Gjendet një formë e re e autizmit dhe shkaku

Një studim i fundit i udhëhequr nga Gaia Novarino, ka identifikuar një shkak të ri gjenetik të autizmit. Navarino shpjegon se kjo gjetje është shumë e rëndësishme. “Ka shumë mutacione të ndryshme gje...