Shënimi i rërës dhe ai shkëmbit

Dy miq po udhëtonin në shkretëtirë dhe gjatë një debati që shpërtheu papritur mes tyre, pa e zgjatur, njëri e qëlloi tjetrin me shuplakë në fytyrë. Padyshim që kjo pëllëmbë ishte sa e rëndë aq edhe f...