Ndërtohet ura prej xhami mes shkëmbinjsh

Në Kinë është ndërtuar një urë midis dy shkëmbinjve. Ajo është ndërtuar prej xhami, nëse je mbi të sheh çdo gjë që duket poshtë saj, shkëmbinj dhe një humnerë të vërtetë. Por ura është tepër e sigurt...

Kanionet me ngjyra në Egjipt

Në Egjipt në afërsi të qytetit Nuweiba, gjendet Kanioni me ngjyrë, një grykë e ngushtë që është quajtur me këtë emër për shkak të spektrit të gjerë të ngjyrave të shkëmbinjve. Kanioni është formuar n...