Mos e bëj…do e paguash!

Nxënësit në të gjitha shkollat janë të pakujdesshëm, veçanërisht në ato publike dhe shpesh bëjnë dëmtime të mëdha të bankave, karrigeve, dritareve dhe dyerve Por, një shkollë në Lipjan të Kosovës kan...