Shkrepjet më qesharake të kafshëve për këtë vit

Këto janë disa nga fotot finaliste për çmimin e madh të “Comedy Wildlife Photography”. Janë shkrepje që tregojnë kafshët duke bërë gjëra që nuk është se shihen përditë. Në konkurs morën pjesë 3500 fo...

10 rregullat e shkrepjes për një foto ideale

Jemi në epokën e teknologjisë dhe smartphon-ët po i zëvendësojnë aparatet fotografikë, por kur vjen puna tek fotografitë e kornizave apo ato të rasteve e ditëve të veçanta, aparati fotografik ngelet ...