E para është… Edukata!

“Edukoni një djalë dhe keni edukuar një individ. Edukoni një vajzë dhe keni edukuar një shoqëri.” -Adelaide Hoodless

Studim: Gratë më të mira në udhëheqje sesa burrat

Një studim i ri ka arritur në përfundimin se gratë janë më të përshtatshme për udhëheqje sesa burrat. Studimi, i udhëhequr nga Profesor Oyvind L. Martinsen, kreu i Lidershipit dhe Sjelljes Organizati...

Një të tillë pandjeshmëri…

“E ka gabim kush thotë se një shoqëri mund të jetojë me një të tillë pandjeshmëri. Më tregoni një popull me botë shpirtërore të vdekur që të ketë mbijetuar?” Mehmet Akif Ersoj...