Zhvillohet turizmi rural dhe malor në Shqipëri

Në Shqipëri, një prioritet të veçantë në tregun turistik po merr dhe turizmi rural dhe malor. Gjeografia e vendit tonë e jep këtë mundësi,  me peizazhin e saj të thyer e tepër piktoresk. Është vlerës...

Shqipëria, vendi me katër stinë që duhet vizituar

Shqipëria jonë i ka bukuritë e panumërta! Kudo e kurdo ta shëtisësh do të të ngelen sytë mbi të, qoftë pranverë, verë, vjeshtë a dimër. Roland Palushi, Pedagog tek Universiteti i Sporteve dhe Albert ...